Αίγυπτος: Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια ενώ κολυμπούσε ΒΙΝΤΕΟ
Θύμα άγριας επίθεσης από καρχαρία σε τουριστικό θέρετρο στην Αίγυπτο έπεσε μια 68χρονη τουρίστρια ενώ κολυμπούσε, χάνοντας το πόδι και το χέρι της και που κατέληξε από την αιμορραγία.
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουόμενων, ένας καρχαρίας επιτέθηκε άγρια σε μια 68χρονη τουρίστρια που εκείνη την ώρα κολυμπούσε ανενόχλητη σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου, ακρωτηριάζοντας το ένα πόδι και χέρι της .
Η 68χρονη τουρίστρια μόλις είδε τον καρχαρία να πλησιάζει προς το μέρος της προσπάθησε να βγει προς την ακτή κολυμπώντας όσο πιο γρήγορα μπορούσε, για κακή της τύχη όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα δόντια του. Μπροστά στα μάτια των έντρομων παραθεριστών του Σαρμ Ελ Σέιχ στην Ερυθρά Θάλασσα, την «γράπωσε» και της έκοψε το χέρι και το πόδι.
https://youtu.be/UIo2FyGPfTk
Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν λίγο αργότερα -την ώρα που μεταφερόταν με ασθενοφόρο στον νοσοκομείο- να καταλήξει λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.
Μετά το σοκαριστικό περιστατικό, Ρώσοι τουρίστες που κατέγραψαν το σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απουσία ναυαγοσωστών και διασωστών από την παραλία.
Οι τοπικές αρχές απαγόρευσαν για τρεις μέρες το κολύμπι, τις καταδύσεις και το ψάρεμα στη γύρω περιοχή υπό τον φόβο εμφάνισης καρχαριών ξανά στα νερά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πότε πληρώνονται τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ στα ΑΤΜ
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε USB 3.0 και παλαιότερες θύρες;
Χριστίνα Ορφανίδου: Ταυτοποιήθηκαν ανώνυμοι λογαριασμοί που διακινούσαν υλικό revenge porn
Γιατί σέρνεται το internet σου; Ο σίγουρος τρόπος να βρεις ποιος σου κλέβει Wi-Fi
Google Pixel 11: Έρχεται τον Αύγουστο με εκπλήξεις, νέα χρώματα και… τσιμπημένες τιμές!
Ακυρώνεται η παράσταση «Εγώ θα σας το πω!»
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο υποδέχθηκε φοιτητές από την Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών ΦΩΤΟ
