Αιματηρή συμπλοκή στο Χαλάνδρι: Ελεύθεροι με επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων οι συλληφθέντες
Ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.
Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των 11 συλληφθέντων για την αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, προχώρησε εισαγγελέας ανηλίκων.
Συγκεκριμένα σε βάρος των ανηλίκων συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Ορίστηκε ρητή δικάσιμος και οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Έως ότου γίνει η δίκη τους θα βρίσκονται υπό την επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων .
Να σημειωθεί ότι ανάμεσά στους 11 συλληφθέντες είναι και δύο ενήλικες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο να δικαστούν αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κατηγορίες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Παράσταση Καραγκιόζη από τον Φιλοδασικό Σύλλογο στο Πυργάκι Αιγιάλειας ΦΩΤΟ
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Ευλάβεια στο εξωκλήσι της Παναγίας της Μουριώτισσας στην Πιτίτσα ΦΩΤΟ
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
