Αίολος Αγυιάς: Η διάθεση των διαρκείας ενόψει Β΄ Εθνικής
Τη στήριξη της μπασκετικής Πάτρας και των φίλων του περιμένει ο Αίολος Αγυιάς ενόψει της έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου στη Β΄ Εθνική.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και ο Αίολος Αγυιάς συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ενόψει της παρθενικής του εμφάνισης στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ με τις δυνατές και ιστορικές ομάδες.
Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ήδη ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου (40 ευρώ), με τη σεζόν να ξεκινάει στις 8 Οκτωβρίου και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι να είναι στις 15 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6937.201900 (γενικός αρχηγός Γιώργος Σίψας) και 2610-454.585, στο e-mail threeaction.customer@gmail.com, καθώς επίσης και στα γραφεία του «Three Action» στην οδό Ισιδώρου και Ρωμανού και στο γυμναστήριο Patra Fitness (Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 5, 2610-453.427).
Οπως λέει και το σύνθημα του Οργανισμού: «Αίολος Αγυιάς! Ολοι μαζί! Πιο δυνατοί στη Β΄ Εθνική! Στήριξε την ομάδα μας! Γίνε ο 6ος παίκτης μας!».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ηλεκτρικό Jetta M6 είναι εντυπωσιακά φθηνό, αλλά δεν μπορούμε να το αγοράσουμε
Αίγιο: Νέα ομάδα για παιδιά του Δημοτικού με θέμα την αυτοεκτίμηση
Πρωινό χωρίς ενοχές: 6 τροφές που τελικά δεν είναι τόσο «κακές» όσο νομίζεις
Δεν σε ακούνε καλά στο κινητό; Δοκίμασε αυτές τις ρυθμίσεις στο Android
Πάτρα: Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Ανατομικής
