Αιτωλοακαρνανία: Δήμος στρέφεται νομικά κατά ατόμου που εγκατέλειψε σκυλίτσα με τα κουταβάκια της

Ο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος ατόμου που παράτησε τα σκυλάκια, χαρακτηρίζοντας «εγκληματικά τα χέρια».

Αιτωλοακαρνανία: Δήμος στρέφεται νομικά κατά ατόμου που εγκατέλειψε σκυλίτσα με τα κουταβάκια της

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει Δήμος της Αιτωλοακαρνανίας για άτομο που εγκατέλειψε σκυλίτσα με τα μωρά της. Πρόκειται για τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας που προανήγγειλε την ενέργεια αυτή σε βάρος ατόμου που παράτησε τα σκυλάκια, χαρακτηρίζοντας «εγκληματικά τα χέρια» που προχώρησαν στην ενέργεια αυτή καθώς και «οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός δεν είναι αρκετός για να περιγράψουμε την αποτρόπαια αυτή πράξη. Η δικαιοσύνη έχει τον λόγο», σημειώνεται.

«Οι φιλόζωοι που αγαπούν και σέβονται τα ζώα, το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν βλέπουν ένα ζώο σε κίνδυνο είναι να το πάρουν και να του προσφέρουν τη βοήθεια που χρειάζεται. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα», ήταν το μήνυμα του Δήμου.

Γενικότερα τα τελευταία χρόνια, οι δήμοι όλης της χώρας έχουν αναλάβει να προκαλέσουν την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από το θέμα της φροντίδας των ζώων. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας προχώρησε στη δικαστική οδό, ώστε να δώσει το παράδειγμα.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αίγιο - Επιστολή Καλογερόπουλου στο Υπουργείο Εσωτερικών: Να συνεχίσουν τη λειτουργία τους τα Νομικά Πρόσωπα και οι Κοινωφελείς Επιχειρήσεις των Δήμων
Κρύα Ιτεών: Η Δίωξη βρήκε τη φωλιά τους! Εξαρθρώθηκε συμμορία «επώνυμων» Πατρινών
Κώστας Σβόλης: Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ανδρέα είναι ο θησαυρός και η ασπίδα της Πάτρας
Πάτρα: Μεγαλειώδης ο εορτασμός για την Τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα - ΦΩΤΟ