Αιτωλοακαρνανία: Έβγαλαν όπλα σε εστιατόριο γεμάτο κόσμο! Σκηνές… φαρ ουέστ στην Κατοχή

Αναστάτωση προκλήθηκε όταν δύο αλλοδαποί θαμώνες θέλησαν να το παίξουν πιστολέρο μέσα σε κατάστημα το οποίο ήταν γεμάτο κόμο που γλεντούσε για τα Κούλουμα!

Αιτωλοακαρνανία

Φαρ ουέστ θύμισε το σκηνικό που έζησαν την Καθαρά Δευτέρα, οι θαμώνες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας! Εκεί που είχαν πάει να απολαύσουν τα σαρακοστιανά τους τιμώντας τα Κούλουμε, δύο αλλοδαποί θαμώνες θέλησαν να το παίξουν πιστολέρο!

Οι θαμώνες που βρίσκονταν στο κατάστημα, όπως αναφέρει το protothema.gr,  παρακολουθούσαν αρχικά με περιέργεια έναν Πακιστανό και έναν Αλβανό που απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες στα χωράφια της περιοχής όταν άρχισαν να καυγαδίζουν, όμως στη συνέχεια “πάγωσαν” βλέποντας τον ένα να κολλάει ένα όπλο στον κρόταφο του άλλου! Εκείνος έτρεξε στο αυτοκίνητό του και πήρε το δικό του όπλο, ωστόσο στη συνέχεια το περιστατικό πήρε τέλος και οι δυο αλλοδαποί έφυγαν από το μαγαζί.

Κάποιοι από τους θαμώνες ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις, όμως οι δυο εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο είχαν εξαφανιστεί. Παρ’ όλα αυτά, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, απειλή και διατάραξη κοινής ειρήνης σε βάρος αγνώστων, η οποία παραμένει ανοιχτή ώσπου να ταυτοποιηθούν.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop