Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 42χρονος από εκτροπή αυτοκινήτου
O 42χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου- Καρπενησίου.
Αιτωλοακαρνανία: Θλίψη έχει σκορπίσει στο Αγρίνιο και στον Αγαλιανό η είδηση του θανάτου του 42χρονου Χρήστου Αθανασόπουλου.
O 42χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου- Καρπενησίου.
Το όχημα του άτυχου άνδρα εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε και βρέθηκε εκτός δρόμου.
Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά την εκτροπή του οχήματος του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, του ΕΚΑΒ και της Τροχαίας. Έγινε επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού του οχήματος από τους πυροσβέστες.
Ο οδηγός ήταν μόνος του στο όχημα με την τροχαία να ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
