Ακόμα ένα πολύνεκρο δυστύχημα στο Πακιστάν: 10 παιδιά νεκρά σε ναυάγιο
Ακόμα μία τραγωδία σημειώθηκε στο Πακιστάν, με 10 παιδιά να χάνουν τη ζωή τους σε ναυάγιο.
Μία ακόμα πολύνεκρη τραγωδία σημειώθηκε στο Πακιστάν, ύστερα και από την πτώση λεωφορείου σε χαράδρα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 41 άνθρωποι.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δέκα παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε σε λίμνη στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δήλωσε στο AFP αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας.
Όλα τα θύματα που ανασύρθηκαν από την λίμνη Τάντα Νταμ, που βρίσκεται στην επαρχία Χάιμπερ Παχτούνκβα, ήταν ηλικίας από 7 ως 14 ετών, σύμφωνα με τον αστυνομικό Μιρ Ράουφ. Αυτός διευκρίνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης.
Συνολικά 11 παιδιά έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής, τα 6 από τα οποία βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Το σκάφος μετέφερε 25 ως 30 μαθητές ισλαμικού ιεροδιδασκαλίου που επέστρεφαν από το σχολείο.
Ναυάγια με πολλά θύματα σημειώνονται συχνά στο Πακιστάν, όπου σκάφη που είναι ανεπαρκώς συντηρημένα και υπερφορτώνονται διατρέχουν τον κίνδυνο να ανατραπούν.
Τον Ιούλιο 18 γυναίκες πνίγηκαν στο ναυάγιο πλοίου στον ποταμό Ινδό, στην επαρχία Παντζάμπ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Samsung Galaxy Watch 9 vs Apple Watch Series 11: Ποιο αξίζει πραγματικά τα λεφτά σας
Το Φεστιβάλ «Όσα χωράει ένας χορός» στο Σούλι Πατρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Νέα έρευνα, νέο πρόστιμο; Το TikTok ξανά στο μικροσκόπιο
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Παρασκευή Κέρνιτσας ΦΩΤΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Ανταμωμα στην Κερπινή Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
