Ακόμα στο… «περίμενε» για τον Οδοντωτό
Θεωρείται δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος επαναλειτουργίας στις 15 Οκτωβρίου.
Μπήκαμε στον Οκτώβριο και ακόμα εκκρεμεί η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ ΤΕΕ, υπουργείου Υποδομών και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη μελέτη που θα καταγράψει τις αναγκαίες παρεμβάσεις στη γραμμή του Οδοντωτού.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο είχε δώσει αρχικά το «πράσινο φως», ωστόσο στη συνέχεια ζητήθηκαν πρόσθετα έγγραφα από ΤΕΕ και Περιφέρεια, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη αποσταλεί. Πλέον αναμένεται η επίσημη απάντηση, ώστε να προχωρήσει η υπογραφή που αποτελεί κομβικό βήμα.
Ακόμη κι έτσι, θα χρειαστούν επιπλέον διαδικασίες, αυτοψίες και καταγραφή των τεχνικών αναγκών πριν ξεκινήσουν οι εργασίες. Για τον λόγο αυτό θεωρείται δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος επαναλειτουργίας στις 15 Οκτωβρίου.
Οι Δήμοι Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, πάντως, εκφράζουν έντονη ανησυχία, καθώς ο Οδοντωτός πλησιάζει τους επτά μήνες ακινησίας και ίσως έχουμε νέες κινητοποιήσεις.
Περιμένουμε όλοι… το τρένο λοιπόν. Εκείνο της γραφειοκρατίας. Το οποίο είναι πιο αργό κι από τον «Μουντζούρη» των παιδικών μας χρόνων!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συγχαρητήρια Ιερωνύμου για την εκλογή του Μητροπολίτου Νέας Ιερσέης Αθηναγόρα
TikTok: Οι 8 τρόποι με τους οποίους οι creators μπορούν πλέον να βγάζουν χρήματα
Guided Vision: Η νέα λειτουργία της Google στο Gemini Live βοηθά άτομα με μειωμένη όραση
Παράταση δηλώσεων συμμετοχής στον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος»
Αγόρασαν iPhone 18 Pro και βλέπουν το χρώμα ξεθωριάζει
