Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για παρεμβάσεις μείωσης των τιμών

Οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών.

ακτοπλοϊκά-εισιτήρια-τιμές

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών, Όμηρος Τσάπαλος, μίλησε για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που είναι πολύ υψηλές.

Φτάνοντας πλέον στην περίοδο αιχμής της τουριστικής κίνησης και με το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων να παραμένει τσουχτερό, ο Όμηρος Τσάπαλος, ερωτηθείς αν μπορεί να υπάρξει παρέμβαση του οικονομικού επιτελείου εκεί άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για παρεμβάσεις μείωσης τιμών.

«Το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης και η Επιτροπή Ανταγωνισμού παρακολουθεί την εξέλιξη των τιμών και στα ακτοπλοϊκά αλλά και γενικότερα στις υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με το τουριστικό προϊόν και κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη παρεμβαίνει», είπε, σύμφωνα με το newsit, ο κ. Τσάπαλος.

Θυμάστε πέρσι, τέτοια εποχή είχαμε παρέμβει με κυβερνητικές πρωτοβουλίες προκειμένου οι ακτοπλοϊκές εταιρείες να μειώσουν τα κόμιστρα και πράγματι απέδωσε το συγκεκριμένο μέτρο έστω και για δύο τρεις μήνες μέσα στο καλοκαίρι και αρχές φθινοπώρου. Το ίδιο θα παρακολουθούμε και φέτος και θα πράξουμε εφόσον χρειαστεί».

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, σκότωσε τη σύζυγό του με κατσαβίδι

Συναγερμός στην Περιφέρεια, έκτακτη συνεδρίαση για πυρκαγιές, που απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων

Καιρός: Εκρηκτικός συνδυασμός ζέστης, ξηρασίας και μελτεμιού, η πρόγνωση για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Μήνυμα ΗΠΑ σε Χεζμπολάχ για Κύπρο: «Πρέπει να σταματήσει να απειλεί οποιονδήποτε, να επιδιώξει διπλωματική λύση»

Trannos: Γιατί συνελήφθη ο γνωστός τράπερ