Αλεποχώρι: Μετανιωμένος ο 70χρονος – Δεν γνώριζε πόσοι και ποιοι είχαν μπει στην αυλή του και πυροβόλησε, λένε οι συνήγοροι του

Μετανιωμένος είναι, σύμφωνα με τους συνηγόρους του ο 70χρονος άνδρας που συνελήφθη για τον πυροβολισμό  δύο ανηλίκων που μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι καθώς τους πέρασε για κλέφτες.

Αλεποχώρι: Μετανιωμένος ο 70χρονος - Δεν γνώριζε πόσοι και ποιοι είχαν μπει στην αυλή του και πυροβόλησε, λένε οι συνήγοροι του

Ο 70χρονος άνδρας που συνελήφθη επειδή πυροβόλησε δύο ανήλικους που μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι καθώς τους πέρασε για κλέφτες, δείχνει να είναι, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Όπως επισημαίνουν οι δικηγόροι του ηλικιωμένου ο άνδρας κατά τη διάρκεια της απολογίας του θα επιδιώξει να αποδώσει την πραγματική διάσταση των γεγονότων ενώ προσθέτουν πως έχει λευκό ποινικό μητρώο και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ακόμη σημειώνουν ότι πρόκειται για συνταξιούχο καρδιοπαθή και συμπληρώνουν ότι το σπίτι του έχει γίνει ουκ ολίγες φορές στόχος διαρρηκτών.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους ο 70χρονος προσπάθησε να εκφοβίσει άγνωστο αριθμό ατόμων που είχαν εισέλθει στο σπίτι του έχοντας παραβιάσει τον τρίμετρο φράχτη και έχοντας αντιληφθεί την παρουσία δύο προσώπων πυροβόλησε δύο φορές προς την πλευρά των θάμνων. Εκεί όπως σημειώνουν βρίσκονταν κρυμμένοι (και όχι μόνο) οι δύο ανήλικοι για τους οποίους έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα κλοπής και παραβίασης οικιακής ειρήνης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Γλύκα και της Αθηνάς Χαρβαλάκου:

«Ο εντολέας μας απολύτως μετανιωμένος για την εξέλιξη των πραγματικών περιστατικών θα προσέλθει να απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον του κ. ανακριτή και του κ. εισαγγελέα και θα επιδιώξει να αποδώσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης, πολύ μακριά από τις διαστρεβλώσεις και τις υπερβολες, οι οποίες έχουν διαπιστωθεί.

Είναι 70 ετών με λευκό ποινικό μητρώο χωρίς ποτέ να έχει απασχολήσει τις αρχές, συνταξιούχος, καρδιοπαθής, στην οικία του οποίου έχουν καταγραφεί κατ’ επανάληψη παραβιάσεις οικιακής ειρήνης και απόπειρες κλοπών η τελευταία το προηγούμενο του συμβάντος βράδυ.

Στην προσπάθεια του να εκφοβίσει τους αγνώστους (άγνωστος αριθμός) οι οποίοι είχαν εισέλθει στην ιδιοκτησία του και εχοντας παραβιάσει τον τρίμετρο (τουλάχιστον ) προστατευτικό φράχτη και εχοντας αντιληφθεί δυο πρόσωπα -σκιές χωρίς να μπορεί να διαπιστώσει ούτε το φύλλο ούτε την ηλικία ούτε να διακρίνει σωματότυπους και ούτε βέβαια να διακρίνει αλλά ούτε και να αποκλείσει την ύπαρξη οποιοδήποτε όπλου πυροβόλησε δυο φορές προς την πλευρά των θάμνων -φυλλωσιών και σε απόσταση ασφαλειας από τα πρόσωπα-σκιές, την ύπαρξη των οποίων μόνο μπορούσε να διακρίνει όπου δυστυχώς βρισκόντουσαν κρυμμένοι (και όχι μόνο) οι δυο έτεροι ανήλικοι για τους οποιους ανήλικους εχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα κλοπής και παραβίαση οικιακής ειρήνης».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ