Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όσα είπε για την συγκατοίκηση με τον Στάθη Σχίζα και… τον γάμο
Η γνωστή influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε σε συνέντευξη της για την συγκατοίκηση με τον Στάθη Σχίζα, την πιθανότητα να πάει στο Survivor, αλλά… και τον γάμο.
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την προσωπική ζωή της, αλλά και για τις σκέψεις της για να αναλάβει την παρουσίαση μίας εκπομπής.
«Πολλές φορές με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή και έλεγα πως δεν ήθελα να απαντήσω. Έχω μυστικά από όλους, υπάρχουν πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ για εμένα», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
«Έχω τελειώσει κοινωνιολογία, είναι δύσκολο να αποκατασταθείς επαγγελματικά. Θα ταίριαζα για την θέση της παρουσιάστριας του «My style rocks», σημείωσε.
Για την ενδεχόμενη συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο Survivor, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε πως, «στον Στάθη αρέσει που είμαι πολύ του προγράμματος. Τελευταία κάνω πολλές ζήλιες εγώ.
Θα είναι άδικο για τους άλλους συμπαίκτες του Στάθη, να πάω στο survivor. Αν ήταν μια πρόταση πολύ καλή, θα επηρεαζόμουν και από τον Στάθη. Το περιμένω ότι μπορεί και να πάει στο Survivor ο Στάθης».
Τέλος, για το εάν έχει υπάρξει πρόταση γάμου, δήλωσε ότι, «γιατί να έχουμε πρόταση γάμου; Συγκατοικούμε και είναι όλα πολύ καλά».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Χάος στις ΗΠΑ: 17χρονος μπούκαρε με αυτοκίνητο σε αεροδρόμιο και τράκαρε με αεροπλάνο και τρακτέρ
