Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Ο ηθοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής απάντησε και για την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση.
«Εκεί που άρχισα να αισθάνομαι ότι υπάρχει μια ηλιαχτίδα, ήταν όταν κάποιοι μίλησαν γι’ αυτό που είμαι, για το ποιος είμαι σαν άνθρωπος. Αυτό ήταν το σημείο μηδέν», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ήταν σήμερα ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής απάντησε και για την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση.
«Όταν έγινε η καταγγελία και ξέσπασε όλο αυτό που ξέσπασε εδώ, ήταν μια επίθεση εναντίον μου, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τραβηχτείς πίσω για να δεις τι γίνεται. Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά», είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.
Ο Αλέξης Γεωργούλης πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι υπήρχε μία δύσκολη στιγμή, ήταν ένα πράγμα το οποίο… Είναι σαν να λες “ποιο είναι το καλύτερο μέρος μέσα στην κόλαση;”, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος μέσα στην κόλαση. Εκεί που άρχισα να αισθάνομαι ότι υπάρχει μια ηλιαχτίδα, ήταν όταν κάποιοι μίλησαν γι’ αυτό που είμαι, για το ποιος είμαι σαν άνθρωπος. Αυτό ήταν το σημείο μηδέν».
Κλείνοντας, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε πως «έχω εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές και πιστεύω ότι θα έρθει το φως».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τέλος το λίθιο; Οι νέες μπαταρίες από αλάτι αλλάζουν τα πάντα στην ενέργεια
You Can See Everything: Ένα αλλόκοτο ντοκιμαντέρ για την ιδρύτρια της Theranos λίγο πριν μπεί φυλακή
Το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στερεάς Φυσικής Κατάστασης και Επιστήμης των Υλικών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Κέιτ Μίντλετον: Τα κοσμήματα της Βασίλισσας Ελισάβετ και της Diana που επέλεξε για την πρεμιέρα του Τομ Κρους
Το Discord χρησιμοποιεί πλέον AI για να καταλάβει αν είστε άνω των 18
