Αλεξόπουλος: «Η κοινωνία θέλει αλλαγή και την μπορώ» – Τι λέει στην «Π» για την υποψηφιότητά του

Υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, αλλά και του Πολιούχου της Ωλενίας.

Αλεξόπουλος: «Η κοινωνία θέλει αλλαγή και την μπορώ» - Τι λέει στην «Π» για την υποψηφιότητά του

Ως υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, ξεκίνησε από χθες έναν καινούργιο αγώνα, «ωραίο, ενωτικό και νικηφόρο» στον οποίο θέλει τη βοήθεια όλων, ο τ. δήμαρχος Ωλενίας και επί χρόνια αυτοδιοικητικός, Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, αλλά και του πολιούχου των Λουσικών, Αγίου Γρηγορίου, ο κ. Αλεξόπουλος, είπε δημόσια στους συνδημότες του «αρκετά πια με το γκρίζο, το μίζερο, το στάσιμο και το διχαστικό», σηματοδοτώντας μια  Δυτική Αχαΐα που θα πρέπει να ετοιμάζεται να σηκώσει ξανά το ανάστημά της και ν’ αναζητήσει την επάνοδό της στους δρόμους της ανάπτυξης, της προοπτικής, της καλύτερης ζωής και της προόδου.

«Ηρθε η ώρα να πατήσουμε ξανά γερά στα πόδια μας. Να ξαναδούμε αισιόδοξα το μέλλον της θαυμάσιας περιοχής. Να μην αφήσουμε άλλο χρόνο να πάει χαμένος, καθηλωμένοι και εγκλωβισμένοι σε μια πολιτική άχρωμη, κοντόφθαλμη, χωρίς καμία προοπτική, χωρίς έστω και με ένα νέο έργο» ανέφερε ο υπ. δήμαρχος.

Ερωτηθείς από την «Π» για την αναγγελία της υποψηφιότητάς του, μετά από μακρά θητεία (3 τετραετίες στον τ. Δήμο Ωλενίας), στην Περιφέρεια ως αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και μέχρι σήμερα στην αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Πατρέων, ο κ. Αλεξόπουλος απάντησε: «Η τοπική αυτοδιοίκηση, για μένα από 30 χρόνων, είναι επιλογή ζωής. Είναι έρωτας, που μετεξελίχθηκε με τα χρόνια σε αγάπη. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω την απόφαση καθόδου μου για δήμαρχος. Άκουσα την τοπική κοινωνία. Η κοινωνία θέλει αλλαγή και την μπορώ. Είδε η κοινωνία πως ούτε ένα έργο δεν έγινε τα τελευταία χρόνια»!

Η ελπίδα είναι ο αγώνας για το αύριο, η εγγύηση της σκληρής δουλειάς και διαφάνειας, η ομόνοια και η συσπείρωση όλων των δημοτών, σε μια αναγεννητική προσπάθεια που θα δώσει ξανά ώθηση και δημιουργική πνοή στον τόπο, πιστεύει ο έμπειρος αιρετός της ΤΑ, πιστεύοντας πως με την εκλογή του μπορεί να κλείσει οριστικά την παρένθεση «της αδράνειας, του μη έργου, της τοξικότητας και της αλαζονείας», όπως ο ίδιος βλέπει.

Στους συμμαχητές και συνοδοιπόρους του, χωρίς στεγανά, αποκλεισμούς και αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες και ερήμην συλλογικών οργάνων, ο κ. Αλεξόπουλος αντιπαραβάλλει μεγάλα έργα και δράσεις, χωρίς χαθεί ούτε ένα, φέρνοντας ξανά τη Δυτική Αχαΐα ψηλά ως μία περιοχή, πλούσια σε φυσική ομορφιά, σε ευφορία και δημιουργικούς ανθρώπους, που πρέπει να πάψει να είναι θεατής και ουραγός των εξελίξεων, όπως πρεσβεύει.

«Δεν επιστρέφω στη Δυτική Αχαΐα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έφυγα ποτέ, κι αυτό το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν οι πάντες» ξεκαθαρίζει ο υπ. δήμαρχος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments