ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Αχαΐας: Ενημερωτική εκδήλωση στη Γαστούνη – ΦΩΤΟ

Η ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποίησε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας,  υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Αχαΐας: Ενημερωτική εκδήλωση στη Γαστούνη - ΦΩΤΟ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καίρια ερωτήματα από τους παρευρισκόμενους, ολοκληρώθηκε, τη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, η ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποίησε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, ως δράση του έργου «Σύμμαχοι Φροντίδας: Υποστήριξη γυναικών πασχουσών από καρκίνο μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Κέντρου Υγείας Γαστούνης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη στήριξη της 6ης ΥΠΕ, έλαβε χώρα σε φυσικό χώρο, στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Covid-19.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δημήτρης Κούκουρας – Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Παν/μίου Πατρών, η κ. Γεωργία Πανίτσα – ψυχολόγος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας και η κ. Αγγελική Στεφανάκη, Πρόεδρος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας και εκπαιδευμένη εθελόντρια. Χαιρετισμό απηύθυναν η Επισκέπτρια Υγείας του Κέντρου Υγείας Γαστούνης κ. Μαντή Φανή και η  μαία κ. Γκάμαρη Σοφία.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαντή Φανή και όλο το προσωπικό του  για την άψογη συνεργασία και  την υποστήριξη για την υλοποίηση της ενημερωτικής μας εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων θα συνεχίσει να υλοποιείται στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το επόμενο διάστημα.

Το έργο «Σύμμαχοι Φροντίδας» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως ΕΕΑ Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Περισσότερες πληροφορίες: www.activecitizensfund.gr

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μνήμη: Ποιο είναι το καλύτερο τονωτικό
Καφές: Πόσο επιβλαβής είναι η προσθήκη ζάχαρης
Covid-19: Βρέθηκε μέθοδος πρόβλεψης του κινδύνου ανάπτυξης μακράς νόσησης
Κορονοϊός: Πόσες ώρες επιβιώνει η παραλλαγή Όμικρον πάνω στα πλαστικά και στο δέρμα