«Αλμα Ζωής» Αχαΐας: Πασχαλινή δωροέκθεση από τις 7 Απριλίου
Η έκθεση του Συλλογού Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» Αχαΐας, θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Απριλίου
θα πραγματοποιηθεί στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου 81: Παρασκευή 7 Απριλίου (10:00 με 21:00), Σάββατο 8 Απριλίου και Κυριακή 9 Απριλίου (10:00 με 18:00), Μ. Δευτέρα 1ο Απριλίου (10:00-21:00). Για πληροφορίες καλέστε στο 2610-222274 Δευτέρα- Παρασκευή 9π.μ. – 5μ.μ.».
Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας διοργανώνει και φέτος την πασχαλινή του δωροέκθεση και προσκαλεί άπαντες στην Εκθεση Χειροποίητων Ειδών (λαμπάδες, δωράκια, γλυκά) που προσέφεραν με πολλή αγάπη μέλη και φίλοι του Συλλόγου για να διατεθούν προς ενίσχυση του έργου και των σκοπών του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου 81: Παρασκευή 15 Απριλίου (10:00 με 21:00), Σάββατο 16 Απριλίου και Κυριακή 17 Απριλίου (10:00 με 18:00), Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου (10:00-21:00). Για πληροφορίες καλέστε στο 2610-222274 Δευτέρα- Παρασκευή 9π.μ. – 5μ.μ.».

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να διαλέγεις πάντα γλυκό καρπούζι: Το κόλπο με το χρώμα και τον ήχο που δεν σου λένε στη λαϊκή
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
Μαίρη Λίντα: Η φωνή που σημάδεψε το λαϊκό τραγούδι – Από τον Πύργο Ηλείας στη διεθνή αναγνώριση
Δείτε πόσο καιρό μπορεί να μείνει το βούτυρο έξω μέχρι να γίνει επικίνδυνο
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
