Άλμα Ζωής: Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Διατροφή: Σχέση Ποιότητας και Διάρκεια ζωής”

Εκπαιδευτικά σεμινάρια που συνδέουν την επιστημονική γνώση με πρακτικές συμβουλές και απευθύνονται σε γυναίκες-ασθενείς με καρκίνο μαστού και τους άμεσους φροντιστές τους

Square Post Final 1

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, θα υλοποιήσει μια νέα σειρά διαδικτυακών επιμορφωτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων με τίτλο: «Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για Ασθενείς με Καρκίνο Μαστού και τις Οικογένειές τους» που συνδέουν την επιστημονική γνώση με πρακτικές συμβουλές και απευθύνονται σε γυναίκες-ασθενείς με καρκίνο μαστού και τους άμεσους φροντιστές τους (γυναίκες ή και άνδρες), με σκοπό την ενημέρωση και τη στήριξη τους.

Άλλωστε η έγκυρη ενημέρωση των ασθενών με καρκίνο μαστού, έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει τόσο στην καλύτερη «συμμόρφωσή» τους στις ιατρικές οδηγίες και τη θεραπευτική διαδικασία όσο και στην καλύτερη προσαρμογή τους στην ασθένεια και τελικά στην καλύτερη ποιότητα της ζωής τους.

Την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί το Webinar με τίτλο: Διατροφή: σχέση ποιότητας και διάρκειας ζωής, με εισηγητή τον κο Κουρέτα Δημήτρη, Καθηγητή Φυσιολογίας Zωικών Oργανισμών-Τοξικολογίας του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά στην σελίδα του Συλλόγου στο Facebook: Άλμα Ζωής Πάτρας και στο κανάλι του Συλλόγου στο Youtube Alma Zois Patras

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με:
Την ευγενική χορηγία της εταιρίας Novartis
Με την υποστήριξη των εταιριών  Vianex, Intermed και Φάρμασερβ LILLY

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

μαγιορκινης
pfizer
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙ 2
JOHNSON