ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας: Θερμή αναπόκριση για τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δ. Αγρινίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη στήριξη της 6ης ΥΠΕ, προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση τόσο από το youtube κανάλι και την facebook page του Συλλόγου

1 3 1

Με ζωηρό ενδιαφέρον και καίρια ερωτήματα από τους συμμετέχοντες, ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 23 Ιουλίου, η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποίησε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, ως δράση του έργου «Σύμμαχοι Φροντίδας: Υποστήριξη γυναικών πασχουσών από καρκίνο μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δ. Αγρινίου , υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη στήριξη της 6ης ΥΠΕ, προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση τόσο από το youtube κανάλι και την facebook page του Συλλόγου, όσο και από τις σελίδες του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Ιατρείου του Δ. Αγρινίου στο facebook.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δημήτρης Κούκουρας – Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Παν/μίου Πατρών, η κ. Γεωργία Πανίτσα – ψυχολόγος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας και η κ. Ρένα Χυτοπούλου, εκπαιδευμένη εθελόντρια και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Καλαντζής Κωνσταντίνος, και η Πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού – ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, κ. Λιολιώ Κολυπέρα, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η κοινωνική λειτουργός και η Υπεύθυνη Έργου «ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ» , κ. Ελένη Μητροπούλου.

Η μαγνητοσκόπηση της εκδήλωσης είναι διαθέσιμη στη facebook σελίδα @almazoispatras, ενώ σύντομα θα αναρτηθεί και στο κανάλι YouTube Alma Zois Patras του Συλλόγου.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στους λοιπούς δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

art kids party
συνεδριο 1
emvolio ampe
koronoios maskes paidia