Αμαλιάδα: Η απάντηση της Μητρόπολης για την 50χρονη και τον πατέρα της που ζουν επί οκτώ μήνες σε αυτοκίνητο

Η 50χρονη και ο 93χρονος πατέρας της ζουν εδώ και οκτώ μήνες σε αυτοκίνητο

Αμαλιάδα: Η απάντηση της Μητρόπολης για την 50χρονη και τον πατέρα της που ζουν επί οκτώ μήνες σε αυτοκίνητο

Τη δική της απάντηση στην υπόθεση της 50χρονης, η οποία μαζί με τον 93χρονο πατέρα της ζουν εδώ και οκτώ μήνες σε αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα, δίνει η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.

Οπως υποστηρίζει, στους δύο ανθρώπους προσφέρθηκε διαμονή, σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάζει, ωστόσο οι ίδιοι δεν δέχτηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μητρόπολη έχει αποστείλει στα τοπικά μέσα έγγραφο στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ήλιδος και στο οποίο αναφέρονται όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της Μητρόπολης για τη φιλοξενία της Στυλιανής Παναγιωτοπούλου και του πατέρα της, Παναγιώτη, χωρίς όμως οι ίδιοι να αποδεχθούν τις λύσεις που τους προτάθηκαν.

Ειδικότερα στο έγγραφο αναφέρονται τα εξής: «Έλαβα το υπ’ αρίθμ. Πρωτ. 371/9-9-2022 έγγραφο σας σχετικόν με την φιλοξενία της κυρίας Στυλιανής Παναγιωτοπούλου και του Πατέρα της κ Παναγιώτου Παναγιωτόπουλου, και σας γνωρίζω τα εξής: Με την περίπτωση αυτή η Μητρόπολή μας έχει πολλές φορές ασχοληθεί, επειδή μας απασχόλησαν συγγενείς των, ιερείς της Πόλεως Αμαλιάδος και ο Εφημέριος Δουνεΐκων και εσείς. Όμως η κυρία Παναγιωτοπούλου θέλει βοήθεια, όπως τη θέλει αυτή και όχι όπως εμείς μπορούμε και μάλιστα με πλήρη λύση του προβλήματός της, όπως να φιλοξενηθεί στον Άγιον Αθανάσιον Κουρούτας, η ακόμα καλύτερα, να φιλοξενηθεί στον Άγιον Νικόλαον Σπάτα με φαγητό και με ό, τι άλλο χρειάζονται. Αλλά δεν εδέχθησαν» αναφέρεται στο έγγραφο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες η 50χρονη Στέλλα Παναγιωτοπούλου και ο υπερήλικας πατέρας της, ο κύριος Παναγιώτης, τους τελευταίους μήνες ζουν στο παλιό τους αμάξι, που από τον περασμένο χειμώνα έχει γίνει το «σπίτι» τους. Η 50χρονη υποστηρίζει ότι απευθύνηυθηκε στην Μητρόπολη, το Δήμο, το Συνήγορο του Πολίτη και σε κοινωνικές υπηρεσίες, αλλά δεν έχει γίνει κάτι, ώστε να βρεθεί ένα σπίτι για να μείνουν και να μπορέσει η ίδια να δουλέψει.

 

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ