Αμετανόητος Πατρινός νταής σύζυγος: Καταδικάστηκε και ξυλοκόπησε τη σύζυγο
Τις τελευταίες ώρες κατεγράφη συμβάν, το οποίο καταδεικνύει το θράσος κάποιων εκ των δραστών, οι οποίοι δεν διστάζουν να «επιστρέψουν» με άγριες διαθέσεις.
Οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στην Πάτρα, καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς, με τα θύματα στην πλειοψηφία τους να είναι γυναίκες. Τις τελευταίες ώρες κατεγράφη συμβάν, το οποίο καταδεικνύει το θράσος κάποιων εκ των δραστών, οι οποίοι δεν διστάζουν να «επιστρέψουν» με άγριες διαθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη και χθες το πρωί καταδικάστηκε στο αυτόφωρο, με το δικαστήριο να του απαγορεύει να προσεγγίζει το θύμα σε απόσταση 100 μέτρων. Εκείνος ως φάνηκε είχε διαφορετική άποψη και παραβιάζοντας την απόφαση, επέστρεψε στο σπίτι και έπειτα από καβγά με τη σύντροφό του, την ξυλοκόπησε (!).
Ο δράστης καταγγέλθηκε εκ νέου στην Αστυνομία και συνελήφθη για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ωρών. Πλέον, εκτός από το αδίκημα της ενδοοικογενεικής βίας, βρίσκεται αντιμέτωπος και με το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το IMDb ανοίγει τις πόρτες σε streamers, TikTokers και influencers
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών για τη νέα σχολική χρονιά ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
iPhone 18 Pro: Variable aperture, smart focus και Pro Controls άλλαξαν τη φωτογραφία
