Ανακοίνωσε και δανεισμό Τριμμάτη η Παναχαϊκή
Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αιγάλεω στη Super League 2 έχοντας στο ενεργητικό του 31 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ
Οσο ανακοινώνει παίκτες η Παναχαϊκή, σημαίνει ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Οι «κοκκινόμαυροι» συμφώνησαν με τον Ατρόμητο Αθηνών για τον «δανεισμό» του Αντώνη Τριμμάτη για έναν χρόνο.
Η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την προσυμφωνία της με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή Αντώνη Τριμμάτη.
Ο Αντώνης Τριμμάτης είναι γεννημένος στις 29/4/1999 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αιγάλεω στη Super League 2 έχοντας στο ενεργητικό του 31 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ.
Επίσης εκτός από τον Ατρόμητο στον οποίο ανήκει έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Πειραιώς. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για τη συνεργασία της έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή.
Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στη Super League 2!»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος στην 28η Οκτωβρίου ΦΩΤΟ
Τεχνικός αναπαρήγαγε το φαινόμενο αλλαγής χρώματος ρωμαϊκού γυάλινου αριστουργήματος 1.600 ετών
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Οι μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Πάτρας για την φροντίδα των αδέσποτων ΦΩΤΟ
