Ανακοίνωσε Καραμανλή ο Αρης Πατρών
Ακόμα μία στοχευμένη προσθήκη για τον Αρη Πατρών
Σημαντική ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ για τον Αρη Πατρών, που ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Καραμανλή.
Ο 25χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Πάτρας 2005 και μόλις στα 13 του έφυγε για να δοκιμάσει την τύχη του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και στην Κ14.
Συνέχισε για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Κηφισιά και μετά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, επέστρεψε στην Πάτρα και έπαιξε κατά σειρά σε Διαγόρα (Γ’ Εθνική), Πανμοβριακό (Γ’ Εθνική), Αχαϊκή, Εληα Λυθροδόντα (Γ Εθνική Κύπρου), Αίαντα Γαστούνης (Γ’ Εθνική) και φέτος στη Δόξα Νέας Μανωλάδας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος του Αρη Πατρών και είμαι αποφασισμένος να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Ελπίζω να πετύχω τόσο τους ατομικούς μου στόχους, όσο και τους στόχους που έχει θέσει ο Αρης. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Καραμανλή μετά την οριστικόποίηση της συμφωνίας με την ομάδα μας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην Άνω Ζήρια στο Ίδρυμα «Γιάννη & Λένας Στρέφη – Κουτσοχέρα» ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Η Αναστασία Ευσταθίου με το νέο της βιβλίο στο Αίγιο ΦΩΤΟ
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
