Αναπληρωτές: Ενημέρωση για την Α φάση προσλήψεων

Η Α φάση προσλήψεων αναπληρωτών θα καλύψει το 70% των δοθέντων από τις διευθύνσεις κενών.
Αναπληρωτές: Ενημέρωση για την Α φάση προσλήψεων
Σύμφωνα με ενημέρωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) για την Α Φάση και τις προσλήψεις αναπληρωτών θα κυμανθούν κοντά στο 2000 στους ΠΕ 70 και περίπου ίδιο στους ΠΕ 60, με αυξητική μάλλον τάση.
Η Α φάση προσλήψεων αναπληρωτών θα καλύψει το 70% των δοθέντων από τις διευθύνσεις κενών, τα οποία πιθανολογούμε ότι θα κυμανθούν κοντά στο 2000 στους ΠΕ 70 και περίπου ίδιο στους ΠΕ 60, με αυξητική μάλλον τάση.
Προφανώς, μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να είναι σύμφωνοι με το παραπάνω, όταν η ανάγκη και απλή λογική το ανέτρεψαν, ως πρακτική, 6 χρόνια πριν. Γι’αυτό, ζητάμε την κάλυψη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ στην Α’ φάση! Οι μαθητές ΠΡΕΠΕΙ να έχουν τον εκπαιδευτικό στην τάξη κι ο εκπαιδευτικός ΠΡΕΠΕΙ να είναι από νωρίς στο σχολείο του για να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στα όσα το ίδιο το Υπουργείο του ζητά. Όπως φαίνεται, μετά από συνεχείς πιέσεις, πολλές διευθύνσεις θα δώσουν τελικά, ως κενά και τις άδειες των νεοδιόριστων. Παραμένουμε στην αρχική μας εκτίμηση πως ΖΕΠ και ΔΥΕΠ θα είναι εκτός Α’ φάσης. Οι προσλήψεις ΣΜΕΑΕ θα γίνουν μάλλον με βάση τα περσινά κενά, καθώς τα νέα Τ.Ε. που ιδρύθηκαν θεωρούμε ότι δε θα περιλαμβάνονται ως κενά στην Α’ φάση.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ