«Άναψαν φωτιές» γύρω από το κόμμα της Λατινοπούλου: Οι απειλές με μηνύσεις γιατί  ανακοίνωσε υποψηφίους χωρίς να τους ρωτήσει

Προκάλεσε έντονες αντιδράσεις η ανακοίνωση υποψηφίων στο κόμμα της, η Λατινοπούλου.

«Άναψαν φωτιές» γύρω από το κόμμα της Λατινοπούλου: Οι απειλές με μηνύσεις γιατί  ανακοίνωσε υποψηφίους χωρίς να τους ρωτήσει

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ανακοίνωση νέου κόμματος από την Αφροδίτη Λατινοπούλου, με συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να ετοιμάζονται να καταθέσουν αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Όπως αναφέρουν, τους ανακοίνωσε ως υποψήφιους βουλευτές χωρίς να τους ρωτήσει, παραβιάζοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανακοίνωσε χθες την ίδρυση του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ», τη στιγμή που το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ονομάζεται «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής). Να θυμίσουμε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου διαγράφηκε από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μετά την έντονη διαφωνία της για την συνεργασία με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Η πλευρά Μπογδάνου, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι αρκετά από τα στελέχη που ανακοινώθηκαν ότι συναπαρτίζουν τον κομματικό σχηματισμό της Αφροδίτης Λατινοπούλου είναι δικοί του άνθρωποι. Όπως αναφέρουν, αρκετοί από αυτούς δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να ανακοινωθούν στον σχηματισμό της κ. Λατινοπούλου, ενώ ορισμένοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να κινηθούν και νομικά εναντίον της.

Ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρει πως ο ίδιος δεν συμφώνησε ποτέ να είναι υποψήφιος με την παράταξή της. Έτσι το όνομά του βρέθηκε ανάμεσα στους υποψηφίους εν αγνοία του και υπογραμμίζει πως θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Λατινοπούλου Αφροδίτη μετέφρασες τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο σου, ως αδυναμία μου κι αφού επιθυμείς Τσικ του Τσικ βαλσάκι μαζί μου, με ορχήστρα δικαστές, εισαγγελείς και νομικούς και πίστα τις δικαστικές αίθουσες, θα το έχεις.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε κι αφού σου ζήτησα να βρεθούμε από κοντά ώστε να μου γνωρίσεις τις θέσεις και τις ενστάσεις σου απέναντι στην πολιτική σύμπραξη με την Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου , ισχυρίστηκες πως δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε, από την στιγμή που πιστεύω τον Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos κι ευτυχώς, γιατί για άλλη μια φορά η κρίση και το ένστικτο μου επαληθεύτηκαν περίτρανα.

Δεν είχες ποτέ την συγκατάθεση μου, ώστε να με ανακοινώσεις ως υποψήφιο βουλευτή του “δήθεν” κόμματος σου κι έσφαλες οικτρά κάνοντας το, όπως και με άλλους συναγωνιστές μου στην πραγματική ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Το όνομα μου, συμμετείχε σε βαλκανικούς και μικρασιατικούς αγώνες, στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, στην Κορέα, στην Κύπρο κι όπου υπήρχε Νατοϊκή εκστρατεία της εποχής μας, από παππού, πατέρα, θείο κι εμένα τον ίδιο (δις παρασημοφορημενος ο ίδιος, από ΠτΔ και ΝΑΤΟ αντίστοιχα) και δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να το “λερώνει” προς όφελος του.

Αφροδίτη, δεν είμαι η Δανάη, δεν είμαι η Παπαρίζου κι ούτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο πάτησες πάνω του ή σε κάποια ανθρώπινη αδυναμία του για να σε μάθει ο κόσμος, είμαι ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς και θα με βρεις μπροστά σου, κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.
Οικτιρμός και μόνο πλέον προς το πρόσωπο σου!

«Άναψαν φωτιές» γύρω από το κόμμα της Λατινοπούλου: Οι απειλές με μηνύσεις γιατί  ανακοίνωσε υποψηφίους χωρίς να τους ρωτήσει

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ