Ανασχηματισμός: Στις 18:00 η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης
H πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που προέκυψε από τον ανασχηματισμό, θα γίνει αύριο, Σάββατο πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για την Ελβετία για να συμμετάσχει στην διάσκεψη για την Ουκρανία.
Στις 18:00 το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο περιθώριο του ανασχηματισμού που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα (14.06.2024).
H πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που προέκυψε από τον ανασχηματισμό, θα γίνει αύριο, Σάββατο πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για την Ελβετία για να συμμετάσχει στην διάσκεψη για την Ουκρανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί τα 4 υπουργεία, όπου έγιναν αλλαγές στους επικεφαλής τους, στο επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι η κυβέρνηση θέτει πλέον ως βασική προτεραιότητα τα εξής θέματα: την ακρίβεια, τους αγρότες, την περιφέρεια, καθώς και το αποτελεσματικότερο κράτος για καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Γιόρτασε ο Άγιος Παντελεήμονας στο γραφικό εκκλησάκι του Αιγίου ΦΩΤΟ
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Η κρίση του πετρελαίου εκτοξεύει τις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Το Εργατικό Κέντρο Αιγίου στο Παραθεριστικού Κέντρο του ΟΤΕ στην Τέμενη
Οδηγός για αρχάριους: πώς να παίξετε πασιέντζα
Παλαιμάχοι Βοστίτσας vs Λεχαινά σε φιλικό αγώνα βετεράνων ΦΩΤΟ
