Αναστασιάδης: Το «Ευχαριστώ» στον Μητσοτάκη γιατί έθεσε το Κυπριακό στο Μπάιντεν
Τόσο κατά τη συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν τόσο και κατά την ομιλία του στο Κογκρέσο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για το Κυπριακό. Και γι’ αυτό ο Νίκος Αναστασιάδης του απηύθυνε δημόσιο ευχαριστώ.
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Αναστασιάδης είχαν επικοινωνία το μεσημέρι της Πέμπτης όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της Κύπρου, ευχαριστώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό για την ανάδειξη του Κυπριακού στις ΗΠΑ.
«Σε επικοινωνία με τον @PrimeministerGR εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την προβολή του Κυπριακού προβλήματος ενώπιον του Προέδρου @JoeBiden και του Αμερικανικού Κογκρέσου. Συμφωνήσαμε τη συνέχιση της από κοινού ανάληψης δράσεων στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού», έγραψε ο Νίκος Αναστασιάδης.
Σε επικοινωνία με τον @PrimeministerGR εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την προβολή του Κυπριακού προβλήματος ενώπιον του Προέδρου @JoeBiden και του Αμερικανικού Κογκρέσου. Συμφωνήσαμε τη συνέχιση της από κοινού ανάληψης δράσεων στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού.
— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) May 19, 2022
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Χάος στις ΗΠΑ: 17χρονος μπούκαρε με αυτοκίνητο σε αεροδρόμιο και τράκαρε με αεροπλάνο και τρακτέρ
