Αναστάτωση σε δρομολόγιο Κυλλήνη–Ζάκυνθος λόγω βλάβης σε πλοίο – Αγωνία για 140 επιβάτες του «Mare di Levante»
Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε στο επιβατηγό–οχηματαγωγό «Mare di Levante» κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από την Κυλλήνη προς τη Ζάκυνθο. Παρά το περιστατικό, το πλοίο συνεχίζει κανονικά την πορεία του προς το λιμάνι του νησιού.
Μηχανική βλάβη σημειώθηκε στο επιβατηγό–οχηματαγωγό πλοίο «Mare di Levante» ενώ εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από την Κυλλήνη προς τη Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο πλοίο επιβαίνουν συνολικά 140 επιβάτες, καθώς και 30 επιβατικά Ι.Χ., 32 φορτηγά και δύο δίκυκλα, ενώ στο πλήρωμα βρίσκονται 48 άτομα.
Συνεχίζει κανονικά προς το λιμάνι
Παρά τη μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε, το πλοίο συνεχίζει κανονικά τον πλου του προς το λιμάνι της Ζακύνθου και μέχρι στιγμής δεν έχει ζητηθεί συνδρομή από άλλες δυνάμεις.
Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι καλές, γεγονός που επιτρέπει την ασφαλή συνέχιση της πορείας του πλοίου προς τον προορισμό του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Netflix φέρνει το New Stanford Prison Experiment ίσως το πιο αμφιλεγόμενο πείραμα στις οθόνες μας
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Barack Obama: «Η AI κινείται ταχύτερα ακόμη και από όσους την κατασκευάζουν»
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
