Αναστολή κομματικών ιδιοτήτων για τους «Φραπέ» και «Χασάπη» μετά τη δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ συνεχίζονται με πολιτικές προεκτάσεις, καθώς η Νέα Δημοκρατία φέρεται να επέβαλε κυρώσεις στα πρόσωπα που εμπλέκονται, ενώ το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ανεστάλησαν οι κομματικές ιδιότητες των προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται και είναι γνωστοί με τα προσωνύμια «Φραπέ» και «Χασάπης».
Όπως διαρρέεται από πηγές της Νέας Δημοκρατίας, το κόμμα προχώρησε άμεσα στην επιβολή κυρώσεων μετά την εμφάνιση της σχετικής δικογραφίας, επιχειρώντας να διαχωρίσει τη θέση του από τους εμπλεκόμενους.
Λίγο νωρίτερα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κώστας Τσουκαλάς έθεσε δημόσια ερώτημα προς την υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, καλώντας την να ξεκαθαρίσει εάν η Νέα Δημοκρατία έχει διαγράψει τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Παράλληλα, ζήτησε εξηγήσεις για το γεγονός ότι, αν και έχουν επιβληθεί διαγραφές, αυτές δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως.
Πηγή: enikos.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Απάτες με κλωνοποιημένη φωνή: Η τεχνητή νοημοσύνη μιμείται πλέον και την προφορά
Τιμήθηκε στον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Τα Samsung Galaxy S27 Pro και Ultra αποκτούν τα ίδια υλικά οθόνης με τα iPhone
Welcome to UP 2026: Η μεγάλη φοιτητική γιορτή επιστρέφει σε Πάτρα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι
