Ανατροπή με τον εμπρησμό αυτοκινήτου Πατρινού επιχειρηματία και τη «νύχτα»

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, έκαψαν το αυτοκίνητο ενός εκ των τριών ιδιοκτητών αλυσίδας καταστημάτων καφέ, στην Πάτρα.

Ανατροπή με τον εμπρησμό αυτοκινήτου Πατρινού επιχειρηματία και τη «νύχτα»

Με τη μέθοδο της διαβροχής εύφλεκτου υλικού, έκαψαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το πολυτελές αυτοκίνητο ενός εκ των τριών ιδιοκτητών γνωστής αλυσίδας καταστημάτων καφέ, στην Πάτρα.

Την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών που βρίσκονται πίσω από την εμπρηστική ενέργεια, αλλά και τον τρόπο που κινήθηκαν επιχειρούν να σκιαγραφήσουν οι αξιωματικοί του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Η προσπάθεια για τον εντοπισμό βιντεοληπτικού υλικού δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα καθώς τόσο στο σημείο του συμβάντος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, κατά πληροφορίες της «Π», δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

Αν και οι έρευνες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν φαίνεται το περιστατικό, επί του παρόντος, να συνδέεται με τις πρόσφατες εμπρηστικές επιθέσεις στα τρία εστιατόρια -δύο εκ των οποίων με γκαζάκια- στα Υψηλά Αλώνια, στη Ρήγα Φεραίου και στην Τριών Ναυάρχων. Από την πρώτη στιγμή οι υποθέσεις αυτές, εν αντιθέσει με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου, μπήκαν στο μικροσκόπιο της ειδικής ομάδας της Ασφάλειας Πατρών και εξετάζονται υπό το πρίσμα των «προειδοποιητικών» μηνυμάτων από άτομα που κινούνται στη «νύχτα». Μάλιστα, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην «Π», «δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να μας οδηγεί εκεί», με την επισήμανση ότι βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξάγει η Πυροσβεστική.

Και ενώ για την ώρα, το κίνητρο του εμπρησμού παραμένει άγνωστο, άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, εκτιμούν πως δεν σχετίζεται με την επαγγελματική δραστηριότητα του επιχειρηματία. Υποστηρίζεται δε, πως εάν κάποιοι είχαν σκοπό με αυτή τη κίνηση να «θορυβήσουν» και να εκφοβίσουν, τότε δεν θα έβαζαν στο στόχαστρό τους μόνο τον έναν από τους τρεις συνιδιοκτήτες και ακόμα περισσότερο θα έκαναν «ζημιά» σε κάποιο από καταστήματα. Πάντως, ο επιχειρηματίας φέρεται να δηλώνει άγνοια για το ποιος θα μπορούσε να θέλει να τον βλάψει.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ