Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου σκύλου από πυροβολισμό – Πώς εμπλέκεται η ιδιοκτήτριά του
Ο δράστης Ζακυνθινός 43 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, αφού όπως προέκυψε του το ζήτησε η ίδια η ιδιοκτήτρια του ζώου.
Η υπόθεση της θανάτωσης δια πυροβολισμού σκύλου στο Μουζάκι,οδηγείται ε πλήρη ανατροπή καθώς από την ανάκριση προέκυψε πως ο δράστης, ένας Ζακυνθινός 43 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, αφού του το ζήτησε η ίδια η ιδιοκτήτρια του ζώου, η οποία είναι και θεία του.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ Ζακύνθου, ο δράστης πήρε ένα δίκανο που κατείχε, πήγε στο σπίτι της 63χρονης θείας του, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο της. Η κατηγορούμενη πλέον ως ηθική αυτουργός ιδιοκτήτρια του σκύλου, ζήτησε από τον φυσικό αυτουργό ανηψιό της να σκοτώσει το ζώο, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε γίνει επιθετικό απέναντί της.
Ο 43χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανάτωσης ζώου συντροφιάς, που είναι κακούργημα και πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ, ενώ παραπέμπεται και για το νόμο περί όπλων. Η 63χρονη θεία του, κατηγορείται για ηθική αυτουργία στο κακούργημα της θανάτωσης ζώου συντροφιάς. Και οι δύο αναμένεται να περάσουν το μεσημέρι το κατώφλι της εισαγγελίας Ζακύνθου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
Η Meta δηλώνει ότι έφτασε OpenAI και Anthropic, τα νούμερα λένε άλλα;
Η πανήγυρης στην Παναγία Τιμία Ζώνη στο Αγρίδι Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Ανακοινώθηκαν τα νέα POCO F9 Series: Η μάρκα των φθηνών flagships δεν υπάρχει πια
