Αναβλήθηκε η συνάντηση Αχαιών με τον Θ. Πλεύρη – Ερωτήματα από το σωματείο εργαζομένων

«Ενημερωθήκαμε λίγο πριν την αναχώρησή μας για την Αθήνα, από το Γραφείο του Υπουργού, ότι η σημερινή συνάντηση αναβάλλεται και ότι στη θέση της, θα μπορούσε να γίνει συνάντηση μόνο με το Σωματείο» αναφέρει η ανακοίνωση

ΠΑΤΡΑ

Αντέδρασε το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας» για την αναβολή της συνάντησης με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ενημερωθήκαμε λίγο πριν την αναχώρησή μας για την Αθήνα, από το Γραφείο του Υπουργού, ότι η σημερινή συνάντηση αναβάλλεται και ότι στη θέση της, θα μπορούσε να γίνει συνάντηση μόνο με το Σωματείο.

Εξέλιξη που δεν τη θεωρούμε πρέπουσα, δεδομένου ότι η σημερινή συνάντηση είναι συνέχεια της σύσκεψης Φορέων που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο και αφορούσε τα κτιριακά μας ζητήματα και σαφώς θα έπρεπε να συμμετάσχουν όλοι.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο λόγος αναβολής της συνάντησης δεν είναι προσχηματικός!

Αν και σε σχετική επικοινωνία με το Γραφείο του Υπουργού, συζητήθηκε ο προβληματισμός που είχαμε αν η Διοίκηση του Νοσοκομείου και η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ θα έπρεπε να κληθούν να είναι παρούσες από το Υπουργείο ή από το Σωματείο, δεν εκφράστηκε κάποια αντίρρηση για την παρουσία των Φορέων,  δεδομένου ότι οι υπόλοιποι Φορείς είχαν κληθεί από το Σωματείο μας.

 

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ως προς τι αυτή η αρνητική εξέλιξη;

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
ΠΓΝΠ
ΠΑΤΡΑ