Αλλαγές στις επετειακές εκδηλώσεις σε Καλέντζι, Ερυμάνθεια, Δροσιά, Χρυσοπηγή

Για αύριο Κυριακή ήταν προγραμματισμένη η πρώτη επετειακή εκδήλωση του Δήμου Ερυμάνθου στο Καλέντζι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με θέμα: «Η οικογένεια Παπανδρέου και η συμβολή στην πορεία της χώρας».

Καλέντζι 11
Για αυτή την Κυριακή ήταν αρχικά προγραμματισμένη η πρώτη επετειακή εκδήλωση του Δήμου Ερυμάνθου  στο Καλέντζι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με θέμα : «Η οικογένεια Παπανδρέου και η συμβολή στην πορεία της χώρας».

Η εκδήλωση ωστόσο, δεν θα γίνει αυτή την Κυριακή, αλλά στις 8 Αυγούστου, καθώς στο Δήμο επιθυμούν να είναι πιο διευρυμένες οι «ελευθερίες» ως προς τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την παρουσία κόσμου.

Θυμίζουμε, πως ο Δήμος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τουλάχιστον έξι εκδηλώσεις τους επόμενους μήνες σε αρκετά χωριά και το πρόγραμμα πλέον διαμορφώνεται ως εξής: Ερυμάνθεια Μαρτυρικό χωριό – Ο Αγώνας κατά του ναζισμού» (28/7), Δροσιά «Γιαννιάς, ο Δικός μας Ηρωας» (1/8), Ρακίτα «Η Μάχη του Καυκαριά» (21/8), Χρυσοπηγή «Τα Νεζερά και η συμβολή της μονή Χρυσοποδαριτίσσης» (23/8), ενώ θα γίνει εκδήλωση τον Σεπτέμβριο και στη Χαλανδρίτσα με θέμα «Ο Δήμος στον Αγώνα του ’21».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

γρηγορι
DSC 5280
PHOTO 1 1
kapote sto vosporo afisa