Ανδρέας Κατσανιώτης: Έμπρακτη στήριξη στους κτηνοτρόφους με αποζημιώσεις 3,6 εκατ. ευρώ
Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μία ουσιαστική παρέμβαση στήριξης του πρωτογενούς τομέα και έρχεται να ενισχύσει έμπρακτα τους ανθρώπους της παραγωγής, που δοκιμάστηκαν το προηγούμενο διάστημα λόγω των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων προστασίας του ζωικού κεφαλαίου.
Η ανακοίνωση του βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη αναφέρει:
Με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εγκρίθηκε η δεύτερη πληρωμή αποζημιώσεων συνολικού ύψους 3.628.350 ευρώ προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τα μέτρα εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου στις Περιφέρειες της Δυτικής Ελλάδας και της Δυτικής Μακεδονίας.
Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μία ουσιαστική παρέμβαση στήριξης του πρωτογενούς τομέα και έρχεται να ενισχύσει έμπρακτα τους ανθρώπους της παραγωγής, που δοκιμάστηκαν το προηγούμενο διάστημα λόγω των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων προστασίας του ζωικού κεφαλαίου.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Θανάση Καββαδά για τη συνεργασία, την άμεση ανταπόκριση και τη συμβολή του στην προώθηση των δίκαιων αιτημάτων του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου.
Η στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και των ανθρώπων του μόχθου παραμένει σταθερή προτεραιότητα. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, την προστασία του εισοδήματος των κτηνοτρόφων και τη διατήρηση της βιωσιμότητας του πρωτογενούς τομέα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η Λένα Ζευγαρά «έκαψε» τον Πλάτανο της Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
Προβολή Καραγκιόζη στους Πετσάκους Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Sony έφτιαξε κλιματιστικό που το φοράς
