Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξανά εκτός «Super Κατερίνα» – Τι έγινε – ΒΙΝΤΕΟ

«Αύριο θα επιστρέψει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξανά εκτός «Super Κατερίνα» - Τι έγινε - ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός «Super Κατερίνα» είναι και σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος απουσίαζε και την Παρασκευή από το πλατό, λόγω αδιαθεσίας.

Κατά την έναρξη της σημερινής εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιουέκανε μία μικρή αναφορά στον συνεργάτη της και ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

Όπως ξεκαθάρισε στον τηλεοπτικό αέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έλειπε μετά από μια αδιαθεσία, η οποία τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά, όπως τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου, ο παρουσιαστής αναμένεται να επιστρέψει στην εκπομπή του Alpha.

«Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος και σήμερα, είναι καλύτερα από την Παρασκευή και αύριο θα είναι μαζί μας, μην αγχώνεστε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε πει για την απουσία του: «Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος σήμερα. Τώρα μίλησα μαζί του, πριν μπούμε στο πλατό. Δόξα τω Θεώ έχει μια αδιαθεσία αλλά όλα είναι καλά».

Πριν από λίγο καιρό, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού και παρέμεινε για μερικές ημέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ