Άνδρος: Το «Super Star» δεν κατάφερε να δέσει λόγω θυελλωδών ανέμων

Οι δυσμενείς συνθήκες κατέστησαν αδύνατη την πρόσδεση, με 317 ταξιδιώτες και 69 οχήματα να κατευθύνονται πλέον προς την Τήνο

Άνδρος: Το «Super Star» δεν κατάφερε να δέσει λόγω θυελλωδών ανέμων

Αδύνατη ήταν η πρόσδεση του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Super Star» Ν.Π. 9939 στο λιμάνι της Άνδρου, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή.

Το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος και επιστροφή, όταν οι ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την ασφαλή προσέγγισή του στο νησί.

 

Τα 9 μποφόρ δεν επέτρεψαν την πρόσδεση

Την ώρα που το «Super Star» πλησίαζε την Άνδρο, οι άνεμοι έπνεαν με ένταση 8 έως 9 μποφόρ, καθιστώντας αδύνατους τους χειρισμούς για την είσοδο και την πρόσδεσή του στο λιμάνι.

Το πλοίο δεν σταμάτησε στην Άνδρο και συνέχισε το ταξίδι του προς το λιμάνι της Τήνου, τον επόμενο προγραμματισμένο σταθμό του δρομολογίου.

Στο πλοίο 317 επιβάτες και 69 οχήματα

Στο «Super Star» επιβαίνουν συνολικά 317 επιβάτες, ενώ στα γκαράζ του μεταφέρονται 56 επιβατικά αυτοκίνητα, 11 δίκυκλα και δύο φορτηγά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο