Ανδρουλάκης: «Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης λαμβάνονται με το βλέμμα στην κάλπη και όχι στα πραγματικά προβλήματα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε την αγορά του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, προχωρώντας σε επίσκεψη στην αγορά του Ωραιοκάστρου.
«Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης είναι άδικες και ατελέσφορες, γιατί λαμβάνονται με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη και όχι με το βλέμμα στραμμένο στα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού» επισήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης συμπληρώνοντας ότι «το κόστος ζωής είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη και οι μισθοί από τους χαμηλότερους.
Γι’ αυτό χρειαζόμαστε μόνιμες, σταθερές, σοσιαλδημοκρατικές επιλογές όπως σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη και όχι προεκλογικού χαρακτήρα όπως αυτές της Νέας Δημοκρατίας».
Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε ειδική αναφορά σε ένα «νέο ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους που περνούν πάρα πολύ δύσκολα, αύξηση του κατώτατου μισθού, μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά -μία απόφαση που έχουν πάρει πολλά ευρωπαϊκά κράτη- και ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος» όπου όπως εξήγησε οι πυλώνες της δημόσιας υγείας και παιδείας θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην αποκλιμάκωση των ανελαστικών δαπανών κάθε ελληνικού νοικοκυριού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το TikTok αλλάζει ριζικά και ετοιμάζεται να προσφέρει πολύ περισσότερα από βίντεο
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας στο Rhodes Pre-Forum 2026 ΦΩΤΟ
Μπορεί ένα φρούτο να βοηθήσει πραγματικά σε καλύτερο ύπνο;
Η Binance κάλυψε το 95% των 6,3 δισ.$ κλεμμένων crypto και επαναφέρει τις αναλήψεις
Ζώδια σήμερα 3/11: Ζυγός – Δυναμισμός και νέες αποφάσεις!
