Ανέβασε φωτογραφία με hashtag #Weareup2022 και κέρδισε ηλεκτρικό πατίνι
Πρωτοετής φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, η τυχερή της κλήρωσης που έγινε στο πλαίσιο της δράσης #WeareUP2022.
Με ένα ηλεκτρικό πατίνι για τις -φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις της- αποχώρησε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου από το Welcome to UP, μια πρωτοετής φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ο λόγος για την Ινα Κολοβού, φοιτήτρια του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Αγωγής στην προσχολική ηλικία, η οποία ήταν η τυχερή της κλήρωσης που έγινε στο πλαίσιο της δράσης #WeareUP2022.
Μέσω του #hashtag #Weareup2022 οι φοιτητές καλούνταν να ποστάρουν στα social media του Πανεπιστημίου Πατρών φωτογραφίες από την πρώτη εβδομάδα τους στην Πάτρα, με φόντο αγαπημένες γωνιές, αγαπημένες παρέες και αγαπημένες δράσεις, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να γίνουν μέρος της μεγάλης οικογένειας του Πανεπιστημίου και στα social αλλά και να διεκδικήσουν ένα ηλεκτρικό πατίνι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς καθαρίζεις το καλοριφέρ για καλύτερη απόδοση
Η παραγωγή «Ο Φανούρης και το σόι του» από το Θεατρικό Εργαστήρι Δυτικής Αχαΐας
Νέα λειτουργία στο YouTube λύνει ένα συνηθισμένο πρόβλημα των δημιουργών με τη βοήθεια AI
Εξαέρωση καλοριφέρ: πότε και πώς τη κάνεις
Eκδήλωση τιμής για την πολύτεκνη οικογένεια στον Αγιο Ανδρέα
