Αγγελική Νικολούλη: Η ανακοίνωση του MEGA για την συνέχεια της συνεργασίας τους

Επίσημα ανακοινώνεται από το MEGA ότι η Αγγελική Νικολούλη θα συνεχίσει το «Φως Στο Τούνελ»

αγγελική νικολούλη

Μία επιτυχημένη συνεργασία που ανανεώνεται και για την επόμενη σεζόν. Επίσημα λοιπόν ανακοινώνεται από το MEGA ότι η Αγγελική Νικολούλη θα συνεχίσει να καλησπερίζει κάθε Παρασκευή βράδυ τους τηλεθεατές για να ρίχνει Φως Στο Τούνελ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: «Το MEGA ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη».

Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εξιχνίαση των πιο πολύπλοκων υποθέσεων. Η αναγνώριση της προσφοράς της στην έρευνα έχει τιμηθεί, διαχρονικά, με πολλαπλές διακρίσεις. Η αξία και η αποτελεσματικότητά της έχουν χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση του κόσμου. Η πρωτοκαθεδρία τής εκπομπής της έχει καταγραφεί με τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στην τηλεθέαση.

Σύμφωνα με το newsit, η Αγγελική Νικολούλη, με τον επαγγελματισμό, την επιμονή και το αλάνθαστο ένστικτό της έχει συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση και των πιο δύσκολων γρίφων, και θα συνεχίσει με αμείωτο ζήλο την αποκαλυπτική της έρευνα».

Και τη νέα σεζόν η Αγγελική Νικολούλη θα είναι στο MEGA με σκοπό το «Φως στο Τούνελ» να συνεχίζει να ρίχνει φως σε νέες, σκοτεινές ιστορίες.