Αγγελική Νικολούλη: «Σε παίρνουμε και μας κλείνεις το τηλέφωνο, για όνομα του Θεού» – Έξω φρενών η παρουσιάστρια

Ενοχλημένη η παρουσιάστρια με τη συμπεριφορά τηλεθεατή του «Τούνελ».

Αγγελική

Επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (10/3) η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο Τούνελ» μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

H εκπομπή ασχολήθηκε με το δυστύχημα των Τεμπών και έφερε στο φως νέα ντοκουμέντα που προκαλούν σοκ και ανατριχίλα.

Επίσης, έφερε στο τραπέζι την εξαφάνιση ενός ανθρώπου στον Πειραιά, με τη δημοσιογράφο να γίνεται έξαλλη.

Επιστρέφοντας από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Αγγελική Νικολούλη δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της για συμπεριφορά τηλεθεατή, σχετικά με την υπόθεση.

Έτσι, μιλώντας απευθείας στην κάμερα, είπε σε έντονο ύφος: «Να ανοίξουμε μια παρένθεση, φίλοι μου, στα ντοκουμέντα και τα καινούργια στοιχεία που εμφανίζονται για την τραγωδία στα Τέμπη που μας έχει όλους σοκάρει. Βγαίνουν στο φως συνέχεια και τα ηχητικά ντοκουμέντα και άλλα στοιχεία που δείχνουν πως το αντιμετώπισαν όλο αυτό το γεγονός. Τα λάθη, το πως επιχείρησαν κάποιοι να ξεφύγουν και όχι μόνο αλλά πρέπει να δούμε και το τι μέλει γενέσθαι για να είμαστε όλοι ασφαλείς ως επιβάτες και ως κοινωνία.

Θέλω να ανοίξουμε λοιπόν αυτή την παρένθεση και να δούμε κάποιους συνανθρώπους μας που αγνοούνται. Ξένια, για πες μου για τον Θοδωρή και θέλω την προσοχή σας εκεί στον Πειραιά και ιδιαίτερα σε έναν χώρο. Δεν ξέρω γιατί, αγαπητέ μου… Τι φοβάσαι μήπως μπλέξεις; Μπορεί να ξέρεις κάτι. Σε παίρνουμε λοιπόν να μας πεις κάτι και μας κλείνεις το τηλέφωνο. Υποτίθεται πως βοηθάς συνανθρώπους μας! Δες τον άνθρωπο! Είναι αυτός που… ξέρω εγώ; Για όνομα του Θεού τώρα.

Έτσι; Μην κοιτάς μόνο το κέρδος! Ρίξε μια ματιά τώρα στον άνθρωπο που θα πούμε και βοήθησε να δούμε μήπως έχει γίνει κανένα μπέρδεμα σαν αυτά που αντιμετωπίζουμε».