Αγγελος Καραϊσκος: «Δικαιωμένος για την επιλογή μου να παίξω στη ΝΕΠ»

Ο Αγγελος Καραϊσκος δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη ΝΕΠ και χαρούμενος για την άνοδο στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο.

ΝΕΠ Ο Αγγελος Καραϊσκος μίλησε για την επιτυχία του με τη ΝΕΠ

Ηταν μια διετία γεμάτη με ανάμεικτα συναισθήματα για τον Αγγελο Καραϊσκο. Από την αγωνία για το πότε θα ξαναβουτήξει στην πισίνα μετά τη δικαστική εκκρεμότητα με τον ΝΟΠ για το δελτίο του, μέχρι το πείσμα για να δώσει απαντήσεις μέσα στην πισίνα, αλλά και από την προσπάθεια στις Πανελλήνιες εξετάσεις έως το «νόστιμον ήμαρ», την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο και της ανόδου στην Α1 με το σκουφάκι της ΝΕΠ.
«Καταρχήν, θέλώ να πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για όλα όσα καταφέραμε φέτος. Δικαιώθηκε η σκληρή δουλειά που κάναμε στην πισίνα με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας, τους οποίους ευχαριστώ για την καταπληκτική συνεργασία», δήλωσε ο νεαρός περιφερειακός. «Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου. Η ΝΕΠ με εμπιστεύθηκε και μας έδωσε όλα τα εχέγγυα για να φτάσουμε ψηλά. Πραγματικά ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία για μένα το να περιμένω κάποιους μήνες για να ξαναπαίξω. Φέτος πήγαμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Κανείς ίσως δεν περίμενε αυτό που πετύχαμε».
Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
Εκτός από τη διοίκηση και τους προπονητές της ΝΕΠ, συμπαραστάτης στις προσπάθειες του Αγγελου Καραϊσκου ήταν και η οικογένειά του. Ο πατέρας του Γιάννης Καραϊσκος δήλωσε τα εξής στην «Π»: «Ευχαριστούμε τους προπονητές, τον έφορο και τη διοίκηση της ΝΕΠ που ήταν πάνω κατά πάνω στα παιδιά. Ολοι έδωσαν και την ψυχή τους για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Θυμίζω ότι ο Αγγελος και κάποια παιδιά πέρσι δεν έπαιζαν για μισό χρόνο κι όμως φάνηκε το αποτέλεσμα της προπονητικής δουλειάς».
«ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ»
Ο Αγγελος Καραϊσκος αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να συνεχίσει στη ΝΕΠ. Αυτό το διάστημα διαβάζει γιατί δίνει για δεύτερη χρονιά Πανελλήνιες εξετάσεις. Πέρσι είχε μπει στη σχολή Μηχανολόγων Η/Υ και Πληροφορικής στη Σάμο, όμως επειδή εκεί δεν υπάρχει κολυμβητήριο το ψάχνει για… μεταγραφή στην Πάτρα. Η δεύτερη επιλογή είναι η σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Καλή επιτυχία!