Ανησυχία και προβληματισμός στη Ρώμη: Ιερόδουλες βρέθηκαν νεκρές – Υποψίες για κατά συρροή δολοφόνο

Oι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης ή η δράστιδα να είναι serial killer και να κυκλοφορεί επί του παρόντος στους δρόμους της Ρώμης σχεδιάζοντας το επόμενο χτύπημά του. Ερευνούν επίσης αν αυτές οι δολοφονίες μπορούν να σχετίζονται με άλλες που έγιναν στο παρελθόν.

Ρώμη

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές της Ρώμης, μετά τον εντοπισμό 3 νεκρών ιερόδουλων την Πέμπτη. Οι γυναίκες μάλιστα εντοπίστηκαν όχι σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους στην περιοχή Πράτι της ιταλικής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ιερόδουλες κινεζικής καταγωγής και μια Κολομβιανή τρανσέξουαλ. Η τελευταία βρέθηκε μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου.

Όπως γράφει η «La Repubblica», οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης ή η δράστιδα να είναι serial killer και να κυκλοφορεί επί του παρόντος στους δρόμους της Ρώμης σχεδιάζοντας το επόμενο χτύπημά του. Ερευνούν επίσης αν αυτές οι δολοφονίες μπορούν να σχετίζονται με άλλες που έγιναν στο παρελθόν.

Το πρωί της Πέμπτης ένας από τους γείτονες των δύο γυναικών από την Κίνα, κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως είδε τη μια γυναίκα νεκρή στις σκάλες της πολυκατοικίας σε μια λίμνη αίματος. Οι άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν στη συνέχεια και τη δεύτερη νεκρή γυναίκα.

Περίπου μια ώρα αργότερα, η αστυνομία της Ρώμης έλαβε κλήση πως 800 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκαν οι δύο γυναίκες ήταν νεκρή η Κολομβιανή. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τα θύματα έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο με τις Αρχές να υποστηρίζουν πως επρόκειτο μάλλον για κουζινομάχαιρο ή κάποιο μεγάλο μαχαίρι.