Αννα Μαστοράκου: Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριοο Φαρμάκη συμμετείχε στη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
Στην Αθήνα βρέθηκε χθες Πέμπτη 28/9/2023 η Αννα Μαστοράκου.
Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμού «Μπροστά για όλους» του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη συμμετείχε στη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου των φορέων ΠΦΥ με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν τις αμοιβές των ιατρών και τον προϋπολογισμό στην ΠΦΥ, τον εξορθολογισμό της ζήτησης υπηρεσιών υγείας και την κατάργηση των άδικων κουρεμάτων clawback από τον ΕΟΠΥΥ.
Συμμετείχαν επίσης οι Φώτης Πατσουράκος, Ιωάννης Καραμηνάς, Θεόδωρος Χατζηπαναγιώτου, η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη και ο Δημήτριος Φασίτσας.
Φυσικά οι ετοιμασίες της Αννας Μαστοράκου για την προεκλογική συγκέντρωση της Δευτέρας στο «Royal» Πάτρας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πάνω από 600 προσλήψεις στις ελληνικές τράπεζες το 2027 με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη
Αιγιάλεια: Ενημερωτική συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων ΦΩΤΟ
Samsung Galaxy S27 Ultra: Νέα διαρροή αλλάζει τα δεδομένα για τον επεξεργαστή του
Πώς κάνω αίτηση για επίδομα ανεργίας στη ΔΥΠΑ: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο gov.gr
