Ανοίγουν οι ιαματικές πηγές για το φετινό καλοκαίρι
Έτοιμες να υποδεχτούν και πάλι το κοινό και να προσφέρουν τις θεραπευτικές υπηρεσίες τους είναι οι ιαματικές πηγές που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ ΑΕ, σύμφωνα με όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας κατά της Covid-19.
Ηδη από το Σάββατο 19 Ιουνίου ξεκίνησε η λειτουργία των ιαματικών πηγών Καϊάφα, Αιδηψού και Υπάτης, ενώ η ιαματική πηγή Νιγρίτας θα λειτουργεί από τις 15 Ιουλίου.
Η ΕΤΑΔ ΑΕ ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, διαδικασίες και αναγκαίες εργασίες συντήρησης των συγκεκριμένων υποδομών, ώστε να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ιαματικών πηγών και την προστασία των επισκεπτών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της.
Επισημαίνεται, ότι για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού θα τηρείται αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Όλοι οι χώροι θα απολυμαίνονται συστηματικά ανά τακτά διαστήματα, ενώ το προσωπικό θα κάνει, όπως ορίζεται, self-test.
Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι λουόμενοι θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και παραμονή τους στους χώρους του υδροθεραπευτηρίου, ενώ υποχρεωτική είναι η επίσκεψη στο Ιατρείο για την απαραίτητη βεβαίωση από τον Ιατρό της Ιαματικής Πηγής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Οβρυά ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η εορτή της Μεταμόρφωσης στον Ψαθόπυργο ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
