Αντιεξουσιαστές διέλυσαν το περίπτερο του κόμματος της Λατινοπούλου στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ
Βανδάλισαν και το περίπτερο του κόμματος «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου στη Θεσσαλονίκη
Το προεκλογικό περίπτερο του κόμματος της Αφροδίτης Λατινοπούλου στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη βανδάλισαν αντιεξουσιαστές, οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία για το ναυάγιο στην Πύλο .
Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα του Βενιζέλου στην Εγνατία, κινούμενη ανατολικά, ενώ είχε προηγηθεί ένταση όταν συγκεντρωμένοι απώθησαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελαν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, σύμφωνα με το typosthes.gr.
Συνθήματα έγραψαν συμμετέχοντες στην πορεία κι έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ επί της Εγνατίας, ενώ όταν η πορεία έφτασε στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, βανδάλισαν και το περίπτερο του κόμματος «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Anthropic: Μετά την παραίτηση – καταγγελία, στέλεχος επιβεβαιώνει ότι «η AI μπορεί να μας εξοντώσει»
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο εγκαινίασε η νέα συλλογή plastinated ανθρώπινων προπλασμάτων
Huawei Mate XT 2: Σάλος με κρυφές χορηγίες σε influencers την ημέρα του iPhone Duo
Μπύρα χωρίς αλκοόλ: Τι κρύβεται πίσω από το «0%»;
