Αντιμετωπίζεται το πρώτο «κύμα» προσφυγών, αλλά υπάρχει δρόμος

Από εκεί και πέρα, θα έρθουν κι άλλες ενεργοποιήσεις ποινών με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής να υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα

Αντιμετωπίζεται το πρώτο «κύμα» προσφυγών, αλλά υπάρχει δρόμος

Το πρώτο «κύμα» προσφυγών φαίνεται ότι αντιμετωπίζεται από την πλευρά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» ανακοίνωσαν ότι εξόφλησαν (και πράγματι το έκαναν) τις προσφυγές των Θανάση Παπατόλιου, Τίμου Τσελεπίδη, ενώ το ίδιο θα κάνει τις επόμενες τρεις ημέρες για τις περιπτώσεις Μπρους, Πάνου και Παπαδόπουλου «λόγω διαδικαστικών θεμάτων διεκπεραίωσης», όπως αναφέρει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τακτοποιηθούν και οι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές, όμως θα ακολουθήσει δεύτερο και τρίτο «κύμα» προσφυγών, καθώς θα υπάρξουν κι άλλες ενεργοποιήσεις ποινών μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Τυπικά, λοιπόν, από τους «κοκκινόμαυρους» αφαιρούνται συνολικά 9 βαθμοί (τρεις για κάθε ποδοσφαιριστή), αλλά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τους πάρει πίσω, εφόσον η ΠΑΕ τακτοποιήσει τις οφειλές.
Από εκεί και πέρα, θα έρθουν κι άλλες ενεργοποιήσεις ποινών με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής να υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Μέσα σ’ όλα αυτά υπάρχουν και οι οφειλές στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ και στο προσωπικό. Μάλιστα, κάποιοι δεν πήραν ούτε τα 700 ευρώ που δόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Οπότε, ας περιμένουμε να δούμε τι γίνει τις επόμενες ημέρες, αλλά και τι θα πει ο Πέτρος Σταθάκης, ο οποίος λογικά θα βρίσκεται σήμερα στην Πάτρα.

 

 

 

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ