Αντιπυρική περίοδος με GPS στην Ηλεία!
Η τεχνολογία για πρώτη φορά στην καταπολέμηση ενδεχόμενων πυρκαγιών στην Ηλεία, με στόχο την πιο άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών.
Την τεχνολογία εισάγει από φέτος και για πρώτη φορά η ΠΕ Ηλείας στην καταπολέμηση ενδεχόμενων πυρκαγιών με στόχο την πιο άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών.
Σε ευρεία σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας την οποία συγκάλεσε χθες Τρίτη 4/04/2023, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, παρουσίασε το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα ιχνηλάτησης του στόλου των οχημάτων -το γνωστό GPS- και το πως αυτό θα λειτουργήσει.

Από τη χθεσινή συνάντηση που συγκάλεσε ο Β. Γιαννόπουλος
Η εισαγωγή της τεχνολογίας έχει ως στόχο τη γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργων και υδροφόρων, με τους οποίους έχει συναφθεί Μνημόνιο Συνεργασίας Πολιτικής Προστασίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τριχόπτωση: Η βιταμίνη που λείπει από τον οργανισμό σου και σώζει τα μαλλιά
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Το Τεχνικό Τμήμα της COSMOTE / Telekom Αχαΐας προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Τιμητική διάκριση στον Ν. Φαρμάκη στη Δίβρη και αυτοψία στα έργα πρόσβασης προς τη Μονή Χρυσοπηγής ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
Μωβ «θησαυρός» υγείας: Το λαχανικό που πρέπει να βάλεις αμέσως στη διατροφή σου
Λάκης Λαζόπουλος: «Οδηγούμαστε στη Μυκονοποίηση της Πάρου»
