Αντιπυρική περίοδος με GPS στην Ηλεία!
Η τεχνολογία για πρώτη φορά στην καταπολέμηση ενδεχόμενων πυρκαγιών στην Ηλεία, με στόχο την πιο άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών.
Την τεχνολογία εισάγει από φέτος και για πρώτη φορά η ΠΕ Ηλείας στην καταπολέμηση ενδεχόμενων πυρκαγιών με στόχο την πιο άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών.
Σε ευρεία σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας την οποία συγκάλεσε χθες Τρίτη 4/04/2023, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, παρουσίασε το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα ιχνηλάτησης του στόλου των οχημάτων -το γνωστό GPS- και το πως αυτό θα λειτουργήσει.

Από τη χθεσινή συνάντηση που συγκάλεσε ο Β. Γιαννόπουλος
Η εισαγωγή της τεχνολογίας έχει ως στόχο τη γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργων και υδροφόρων, με τους οποίους έχει συναφθεί Μνημόνιο Συνεργασίας Πολιτικής Προστασίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ιδανικό πρωινό για το έντερο: Η πρωινή ρουτίνα των 8 βημάτων
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Η επέτειος των 50 ετών Αρχιερατείας του Μητροπολίτη Αμβροσίου ΦΩΤΟ
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Ζώδια σήμερα 18/8: πάθος, εγωισμός και συναισθηματικές υπερβολές!
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
