Αντώνης Σαμαράς: «Παρών» στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που θα γίνει τη Δευτέρα, θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στην  κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,  το «παρών» μεταξύ άλλων θα δώσει, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο Μεσσήνιος πολιτικός θα είναι μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που θα βρεθούν στην κηδεία και μάλιστα από τις 10:15 το πρωί στο παρεκκλήσει της Μητρόπολης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε μάλιστα με ανακοίνωσή του, αφήσει αιχμές για την απόφαση της κυβέρνησης να μην αποδώσει τιμές αρχηγού κράτους στον τέως βασιλιά, λέγοντας πως «μόνο τα αυταρχικά καθεστώτα συνηθίζουν να σβήνουν φωτογραφίες και σελίδες ολόκληρες».

Στην κηδεία θα βρεθούν ακόμα, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, την οποία έχει βαφτίσει ο τέως μονάρχης, αλλά και οι βουλευτές Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος και Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρός της, Παναγιώτης Πικραμμένος αλλά και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Το «παρών» αναμένεται να δώσει ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης που θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας θα εκπροσωπηθεί από τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments