Αντύπας για Σφακιανάκη: «Δεν μπορεί να τον βρει κανένας, βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του»

Ο Αντύπας ανέφερε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον γνωστό καλλιτέχνη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αντύπας

Την ανησυχία του εξέφρασε για τον Νότη Σφακιανάκη ο Αντύπας.

Την απόφαση του Νότη Σφακιανάκη να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας σχολίασε ο Αντύπας, αποκαλύπτοντας ότι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

«Κάθε ηλικία μεγαλώνει με τους δικούς της τραγουδιστές. Εμένα ο γιος μου μεγάλωσε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τώρα όμως δεν τον ακούει. Τώρα μεγαλώνουν με τον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο, αυτούς έχουν πρότυπα. Η εποχή δεν έχει μοντέρνους, δεν έχει καινούριους τραγουδιστές. Κάθε δεκαετία έχει τους δικούς της.

Αν γυρίσω πίσω, θα δω ποιοι καλλιτέχνες υπάρχουν και ζουν… Όπως ο Νότης Σφακιανάκης, που χτίστηκε με ζεϊμπέκικο», ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα OnTime και συνέχισε:

«Ο Σφακιανάκης… Δεν ξέρω τι έχει πάθει αυτός, δεν ξέρω… Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, δεν έχει κανένας καμία επαφή μαζί του. Έκανα προσπάθεια, γιατί τον ήθελα, τον συμπαθώ πολύ αλλά δεν απαντάει σε τηλεφωνήματα, δεν μπορεί να τον βρει κανένας.

Βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του… Δεν ξέρω… Πέρασε περιπέτεια με την οικογένειά του ο άνθρωπος. Ο καθένας έχει το μικρό και το μεγάλο πρόβλημά του».

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop