Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο αποκαλούμενος «Ινδιάνος» για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης

Σε δήλωσή του για την απαλλαγή του πελάτη του Αλέξανδρου Μ. ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης τονισε: «Το Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας, επικύρωσε την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα Αθηνών, για τον Αλέξανδρο Μ., γνωστό ως «Ινδιάνο» για τα θλιβερά γεγονότα της Ν. Σμύρνης».

Ινδιάνος

Με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Αθηνών απαλλάχθηκε από την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του αστυνομικού στις 09/03/2021 στη Νέα Σμύρνη ο αποκαλούμενος «Ινδιάνος»

Σε δήλωσή του για την απαλλαγή του πελάτη του Αλέξανδρου Μ. ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης τονισε: «Το Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας, επικύρωσε την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα Αθηνών, για τον Αλέξανδρο Μ., γνωστό ως «Ινδιάνο» για τα θλιβερά γεγονότα της Ν. Σμύρνης.

Το φιάσκο της ΕΛ. ΑΣ. με τη σύλληψη του «Ινδιάνου» επικυρώθηκε και με δικαστική βούλα. Όχι μόνο δεν είχε καμία συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις, αλλά ούτε καν ήταν στον τόπο των γεγονότων.

Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για τον τιτάνιο νομικό αγώνα μας, να αποκαταστήσουμε την τιμή και την υπόληψη ενός αθώου συμπολίτη μας, που αντιμετώπισε κατασκευασμένες βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες και οδηγήθηκε επί επτά μήνες άδικα στην φυλακή. Τώρα ήρθε η σειρά να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη, οι εμπνευστές αυτής της άθλιας υπόθεσης, που έβλαψαν όχι μόνο τον Αλέξανδρο, αλλά και το κράτος Δικαίου».