Απεβίωσε ο σύζυγος της Λένας Μαντά, δύσκολες ώρες για τη συγγραφέα

Δύσκολες ώρες για την Λένα Μαντά, μετά την απώλεια του συζύγού της Γιώργου.

Μαντά

H Λένα Μαντά η γνωστή συγγραφέας περνά δύσκολες ώρες καθώς ο σύζυγός της έφυγε από την ζωή. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια η συγγραφέας μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Λένα Μαντά δημοσίευσε μία παλιά τους φωτογραφία και ένα κολλάζ από ευτυχισμένες τους στιγμές και έγραψε στην λεζάντα: «Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα… Χωρίς αυτό θα πρέπει να ζήσω από δω και πέρα… Χωρίς εσένα…».

Μαντά

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της Λένας Μαντά, Γιώργος, αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η συγγραφέας είχε αναφέρει: «Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο (σ.σ. 2023) παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι».

«Έχει ένα καλώδιο για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο. Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε. Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Πηγαίναμε μαζί super market και τώρα δεν μπορούμε να πάμε μαζί», είχε εξηγήσει.