Σήμερα η κηδεία του πρώην Δημάρχου Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα – Συλλυπητήρια μηνύματα

Ο Τρύφων Λίβας, διετέλεσε Δήμαρχος Διακοπτού την περίοδο 1998-2002.

Σήμερα η κηδεία του πρώην Δημάρχου Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα - Συλλυπητήρια μηνύματα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Διακοπτού, Τρύφων Λίβας.

Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεστεί, σήμερα Παρασκευή στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Διακοπτού.

Ο Τρύφων Λίβας, ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τα κοινά και με τη σύζυγο του απέκτησαν δυο γιους.

 

Ανδρέας Κατσανιώτης: “Υπηρέτησε με πίστη και αυταπάρνηση τις ιδέες, τις αξίες και τον τόπο του”

Με αφορμή το θάνατο του πρώην δημάρχου Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αποχαιρετώ με θλίψη τον ευγενή συμπατριώτη και καλό φίλο Τρύφωνα Λίβα. Υπηρέτησε με πίστη και αυταπάρνηση τις ιδέες, τις αξίες και τον τόπο του.
Με συγκίνηση εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια  μου στην σύζυγό του Βάσω και στα παιδιά του Δημήτρη και Αργύρη».

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Π. Σακελλαρόπουλο

Το Διακοπτό έχασε ένα ξεχωριστό άνθρωπο, μια προσωπικότητα που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τόσο το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και της Πολιτικής γενικότερα.

Ο  Τρύφωνας Λίβας υπήρξε πολύτιμος φίλος ,”Πατέρας” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  ανεκτίμητος  σύμβουλος και  συνεργάτης , αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Ένας άνθρωπος που πρόσφερε όσοι λίγοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, το αγαπημένο του Διακοπτό που ποτέ δεν εγκατέλειψε. Αντιθέτως, σαν… εργάτης της τοπικής αυτοδιοίκησης το υπηρέτησε όσο κανείς άλλος.Ενας άνθρωπος  με πολύ αγάπη κ πλούσιο έργο για το τόπο του .

Με αίσθημα συγκίνησης απευθύνω τα ειλικρινή συλλυπητήρια  στην σύζυγό του κ. Βάσω, στα παιδιά του Αργύρη και Δημήτρη , στα τέσσερα εγγόνια αλλά και σε όλο το Διακοπτό.

Ας είναι καλό το τελευταίο αυτό μεγάλο κ αλλιώτικο ταξίδι του

“ἐν οἴκῳ Κυρίου, ἐν αὐλαῖς οἴκου Θεοῦ ἡμῶν”.

 

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Αιγιαλείας

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Αιγιαλείας:

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον πρώην δήμαρχο Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης.

Κοινοτάρχης Διακοπτού και στη συνέχεια πρώτος δήμαρχος Διακοπτού που διαμορφώθηκε με το νόμο Καποδίστρια, ο Τρύφων Λίβας υπηρέτησε επί σειρά ετών την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους συνδημότες του με ήθος, αίσθημα ευθύνης, αφοσίωση, προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τόπου του.

Μάλιστα, για την πολύχρονη προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η Δημοτική Τοπική μας Οργάνωση τον είχε τιμήσει σε εκδήλωση το 2017, παρουσία του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη.

Ο Τρύφων Λίβας ξεχώριζε για πολλά. Χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα του βίου του, η εργατικότητα στον επαγγελματικό και πολιτικό χώρο που δραστηριοποιήθηκε, η δημοκρατικότητα της προσωπικότητας και το ήθος του χαρακτήρα του. Αξίες που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε ακολουθώντας το παράδειγμά του.

Η στάση ζωής και η προσφορά του θα του δίνει πάντα μία θέση στην καρδιά όλων των Διακοπτιτών. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια…»

 

Άγγελος Τσιγκρής: Καλό ταξίδι φίλε Δήμαρχε

Με αφορμή το θάνατο του πρώην δημάρχου Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αποχαιρετώ έναν καλό φίλο, είναι εξαίρετο άνθρωπο, έναν καταξιωμένο αυτοδιοικητικό, έναν καλό οικογενειάρχη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Θα μου λείψουν η ευγένεια, η καλή του διάθεση και η ανεκτίμητη φιλία του.

Καλό ταξίδι φίλε Δήμαρχε…».

 

ΔΕΕΠ ΑΧΑΙΑΣ

Η ΔΕΕΠ Αχαΐας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του τ.Δημάρχου Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα.Ο εκλιπών υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα, με πλούσιο έργο και πολύ αγάπη για το τόπο του.

Για την ΔΕΕΠ Αχαΐας ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαζαράκης.

 

Δήλωση Δημάρχου Καλαβρύτων Αθανασίου Παπαδόπουλου για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα. – “Χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο και έναν ακατάβλητο εργάτη της Αυτοδιοίκησης”

Με αφορμή τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η απώλεια του Τρύφωνα Λίβα κάνει φτωχότερη την Αυτοδιοίκηση στην Αχαΐα.
Κάνει φτωχότερους όλους όσοι είχαμε την τύχη και την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.
Ένας άνθρωπος οραματιστής, ακούραστος εργάτης της Αυτοδιοίκησης, μια λαμπρή προσωπικότητα που με ήθος, με επιμονή κι αξιοπρέπεια, προσέφερε πολλά όχι μόνο στο αγαπημένο του Διακοπτό αλλά σ’ όλη την Αχαΐα, μεταξύ άλλων και μέσα απ’ την δράση και συμμετοχή του στην τότε Τ.Ε.Δ.Κ.
Με τον Τρύφωνα Λίβα συνεργαστήκαμε σε πολλά ζητήματα που αφορούν στις όμορες περιοχές Διακοπτού και Καλαβρύτων. Και η συνεργασία μας ήταν πάντα ανέφελη, γόνιμη, αδιατάρακτη και αποδοτική. Μέσα απ’ αυτή τη σχέση οικοδομήθηκε ανάμεσα μας και μια μακρόχρονη φιλία και αμοιβαία εκτίμηση.
Αποχαιρετούμε κι έναν σπουδαίο φίλο που, φεύγοντας, αφήνει πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη κι ένα φωτεινό παράδειγμα. Αλλά και μια σπουδαία οικογένεια. Στη σύζυγο του Βασιλική, στα παιδιά του Δημήτρη και Αργύρη, στα εγγόνια του και σ’ όλους τους οικείους του, θέλω να εκφράσω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νοσοκομείο Ρίου: Μετέτρεψαν τις τουαλέτες για ΑμεΑ... σε αποθήκες!
«PLAYSPORTS»: Μια Πατρινή εταιρεία αθλητικής ένδυσης που γιγαντώνεται!
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Προβλήματα σε Μεσολόγγι κι Αγρίνιο - Εγκλωβίστηκε οικογένεια
Σε ποια σημεία θα γίνουν rapid tests το Σαββατοκύριακο